alloe4me

sanatate, frumusete, afacere

Piese de schimb (III)

La toate intrebarile si rugamintile adresate de a prelungi foiletonul meu privind sanatatea, voi continua astfel: Retine, omule, ca “Dumnezeu nu te-a creat cu piese de schimb!”(H.Ford). Fiecare “piesa” din tine trebuie hranita, protejata, ajutata, salvata, pentru ca doar asa tu nu vei scartai! Ai grija de “piesele” tale sa nu rugineasca sau sa se descompuna; avem la indemana suplimente alimentare pe baza de plante, de un real folos, nu le ocoli, nu sunt nici macar scumpe daca te gandesti ca ai nevoie de acele “piese” o viata, nu un sezon! Incearca sa faci diferenta! Fa comparatii! Vezi ce are valoare pentru tine, ce cantareste cel mai mult, dar asta fa-o dupa ce vei intelege cata valoare ai tu fata de tine, mai apoi pentru ceilalti; intai de toate tu contezi. Analizeaza! Nu crede nimic pana nu verifici testand macar un produs si abia atunci iti  vei da seama de puterea lui, de valoarea lui intrinseca; vei intelege, omule, ce inseamna o detoxifiere adevarata doar cand tu, fata de ceilalti, infloresti, iar ei se ofilesc…ce zici? meriti si tu un pahar de sanatate? Pentru ca eu am de gand sa te fac sa cunosti, pas cu pas, produsele acestei companii fara egal, FOREVER LIVING PRODUCTS, iar daca iti mai si rezolvi problemele de sanatate, esti dator, la fel ca mine, sa fii om pana la capat si sa vrei sa-i ajuti si pe altii cu informatii valoroase, cu experienta ta, intr-o maniera pertinenta.

Asta-i sensul!

Si, detoxifiat fiind, vei gandi mai sanatos!

Cate plante au (prin produsele sau efectele la baza carora sunt) distinctiile si certificarea Consiliului Stiintific International pentru Aloe, sigla Kosher, cea a Islamului si certificarea Halal cum are ALOE BARBADENSIS MILLER? Cumva le are musetelul sau coada soricelului sau…? Nu! le are aceasta planta a carei eficienta e cunoscuta de mii de ani, careia ii lipsesc efectele secundare!FOREVER LIVING cultiva CALITATEA! Este motivul pentru care oamenii de stiinta care sunt implicati in crearea produselor FOREVER au o responsabilitate uriasa atata timp cat sanatatea si frumusetea a milioane de oameni depind de ei; CALITATEA este principala  preocupare a companiei. Nu exista etapa a procesului de productie in care produsele si ingredientele sa nu fie testate, insa NU pe animale!

Si mai retine ceva:

“Sunt patru plante indispensabile pentru viata omului: graul, strugurii, maslinele si aloe. Prima hraneste, a doua bucura inima omului, a treia aduce armonie, a patra te face sanatos.” (Cristofor Columb)

 

 

Florentina Popa

Advertisement

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: