alloe4me

sanatate, frumusete, afacere

Piese de schimb (I)

Povestea mea poate fi si a altora. A inceput in urma cu 10 ani si este uimitor cat de mult iti poate schimba viata un simplu:”Da, vin, de ce nu?”. Am raspuns invitatiei prietenei mele Maria Bocanescu si nu banuiam nicio clipa insemnatatea acelui pas facut intr-una din cele mai mohorate zile din cate pot exista, o zi de inceput de noiembrie, o zi rece si ploioasa… turna cu galeata! Mi-am luat cizmele de cauciuc si am plecat cu maxitaxi spre Ploiesti pentru ca ceva imi spunea: “Du-te!”. Era pasul meu spre usa care avea sa mi se deschida. Era pentru mine. Iar usa aceea poarta un nume:”FOREVER LIVING PRODUCTS“!

In spatele usii aveam sa descopar niste femei deosebite, femei puternice, cu zambet larg, minunat, irezistibil… aveam sa aflu ca eram alaturi de Camelia si Cristiana Dincuta, Dana Ion, manageri recunoscuti. Era ceva diferit pentru mine care-mi desfasuram activitatea intr-un mediu cazon. Am trait sentimentul ca ceea ce auzeam si vedeam nu ar fi putut fi adevarat, dar imi spuneam, plina de incredere, ca daca doar 50% poate fi realizat, tot merita sa incerc, atata timp cat simteam  ca mi s-ar potrivi ca o manusa. Ce anume? comunicarea, relationarea, afacerea in sine, unde puterea iubirii este puterea FOREVER, unde tot ce tine de afacerea clasica este lasat deoparte, in favoarea unui sistem foarte special de business, apoi exuberanta, increderea in fortele proprii, dorinta de a investi in persoana mea si, indubitabil, puterea unui colos de nivel mondial, FOREVER LIVING PRODUCTS , care reprezinta una din cele mai mari si importante oportunitati  din lume prin dorinta de a-i ajuta pe oameni sa-si aleaga un mod de viata la care n-au visat vreodata, sa-i determine sa inteleaga valoarea sanatatii si a frumusetii, pana la adanci batraneti…

Am pornit afacerea preocupata de capitalul uman, fara sa ma gandesc mai intai la problemele de sanatate din acea perioada, numai c-am fost nevoita  sa-mi aduc aminte vorbele lui H. Ford: “Dumnezeu nu te-a creat cu piese de schimb! Ce-ai de gand sa faci?”

Si veti afla ce-am facut, ce a trebuit sa fac!

Florentina Popa

Advertisement

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: