alloe4me

sanatate, frumusete, afacere

Sanatatea costa!

Dar oare ce costa mai mult: s-o intretinem sau s-o redobandim?
Sigur nu as fi scris aceste randuri daca n-as fi primit o reala provocare, zilele trecute, de la cineva care mi-a trimis cateva imagini, extrem de sugestive, privind refacerea rapida a aspectului pielii afectate de o eczema, in cazul unui bebelus; cu ce? cu un produs pe baza de Aloe Vera Gel, un unguent la indemana oricui!
“Desigur”, mi-am zis, si eu am cazuri frumos rezolvate, despre care n-am vorbit pana acum decat catorva persoane apropiate mie… asa ca, am hotarat, ca pentru cei care au nevoie de un sfat in ceea ce priveste PSORIAZISUL, sa li-l dau, daca sunt disperati, la fel ca cel despre care voi vorbi nu eu, ci vor vorbi fotografiile atasate…

Asadar, in martie 2011, am cunoscut, intamplator, intr-o farmacie, un barbat cu o suferinta crunta! N-a mai tinut cont de cate persoane erau langa el, ci, cu o durere profunda in glas, a intrebat-o pe farmacista de unde poate cumpara o crema care sa-l poata ajuta in psoriazisul de care suferea de peste cinci ani. Auzise de crème cu aloe, cu propolis, dar nu gasea.

pz

De aici a pornit povestea unui om care nu se mai   suporta… care ajunsese sa-si frece spatele cu bucati de span!!! N-as fi crezut sa vad vreodata o piele care sa arate ca solzii de peste sangeranzi!!!
Incercand sa se ajute cu medicamente, cu unguente, atatia ani, fara a avea rezultatele asteptate, l-am asigurat ca nu va putea rezolva intr-o luna ce nu a putut face in acei cinci ani, dar ca, daca va intelege valoarea intrinseca a unui produs natural, asociat cu un regim de viata sanatos, va avea mari satisfactii. A acceptat sa fie invitatul meu la un pahar de sanatate, i-am dat sa-si aplice pe piele tot ce-l putea ajuta, iar cel care avea sa aiba taria sa -i fotografieze spatele, genunchii si coatele, n-am fost eu, ci jumatatea mea. Am fost martora unui tablou plin de durere, dar si de uimire, cand, aplicand, rand pe rand, cate un produs, pe fiecare din locurile afectate, omul din fata noastra scotea sunete care erau de alinare a durerii greu de suportat. Era un om stresat, speriat, nelinistit, dar dornic sa faca o schimbare in viata lui.
Din 30 martie 2011 pana in august 2011 transformarea a fost fenomenala!

pz1
Cel in cauza a inteles foarte clar ca fondul unei boli autoimmune nu dispare si ca, asadar, va trebui sa aiba mare grija sa nu renunte la noul lui mod de a trai.
Atat de fericit a fost de reusita aceasta, incat, in luna august 2011, pana sa vina sa vad si eu ce-am realizat impreuna, intalnindu-l pe sotul meu in piata, si-a ridicat tricuol si, in gura mare, a exclamat:”Ia priviti dom’ profesor, ia puneti mana, nu mai am urma de solzi!!!”

pz2
Asa ca fiecare din noi poate face ceva mai mult pentru el, in viata asta, poate incerca si altceva, totul este sa nu ai idei preconcepute, sa intelegi ca oferta lui Dumnezeu de vindecare prin “medicamentele” LUI este uriasa, daca ne gandim la plante si fructele vii…

 

Advertisement

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: