alloe4me

sanatate, frumusete, afacere

A fashion vision

Forever Event

Mi-am dorit sa surprind si am reusit, cu noua maniera de a face intalnirile Forever mai atragatoare, usor picante, socante, amuzante… cum vreti sa le spunem. Si, desigur, am putut doar pentru ca am avut inspiratia si dorinta de a aborda o femeie tanara, ambitioasa, moderna, o profesionista in make-up, care mi-a acceptat ideea de a fi cunoscuta si in lumea Forever, tocmai pentru ca doar un asemenea artist poate promova produse care fac de mult ocolul lumii… si e cazul sa le oprim din drum si pentru romancele care-si doresc frumusetea. Ca airbrush make-up artist, are un studio in care orice femeie si-ar dori sa calce.
Vorbesc despre Anca-Maria Sachelia, ce poate fi model pentru tinerele noastre prin tot ce face ea. Dar pentru ca nu era destul, m-am gandit s-o intreb pe aceasta moldoveanca inimoasa, venita din Basarabia si stabilita in Campina, daca are idee ce designer vestimentar din oras ne-ar putea sta alaturi. Si, spontan, imi si da raspunsul, desi n-o cunostea personal, dar auzise de maiestria “lucrului bine facut” in atelierul ei. A abordat-o ea, apoi eu, sa putem stabili conditiile, si asa am cunoscut o tanara de 24 de ani, cu multa maturitate, o femeie care m-a cucerit cu zambetul ei fermacator si, mai apoi, cu naturaletea, rafinamentul, talentul, exigenta, asa ca locul ei era langa noi.
Este vorba despre Raffaela Moraru, creatoare de moda, cu un atelier de creatie vestimentara extrem de primitor care pe mine m-a emotinat de la primul pas facut acolo, unde aveam sa cunosc femei care stiu sa te primeasca, bucuroase ca le-ai ales. M-am simtit ca acasa si, pentru ca-mi doream sa fiu prima femeie din lumea Forever care poarta ceva lucrat in atelierul Raffaelei, mi-am ales sa apar cu o rochie stil Coco Chanel.
Asa ca, primii pasi facuti de mine alaturi de cele doua profesioniste, au insemnat si siguranta cu care aveam sa ne prezentam la acel eveniment monden de la President 3, Ploiesti.
Un cocktail party, care avea sa aduca, langa cele peste 200 de femei, si doua doamne doctor de notorietate, si un instructor de fitness si, desigur, multa informatie legata de ce inseamna o femeie care isi alege un alt stil de viata intr-o lume monotona, ca a noastra.
Anca a reusit sa cuceresca femeile cu produsele Flawless by Sonya, prin cele doua machiaje oferite prin tragere la sorti, machiaje minunate care au starnit interesul celor care stiu sa se iubeasca pe ele insele; au urmat, desigur, multe solicitari din partea admiratoarelor.
Raffaela, cu cele 4 femei frumoase, machiate cu produsele Sonya, si purtand, cu eleganta toalete fara egal, lucrate in atelirul ei,
in timp record, din materiale scumpe, a cucerit si cele mai pretentioase femei; si-a prezentat colectia “Rougenoir”, absolut superba.
Asa ca, noi campinencele, am reusit sa dam viata unui moment Forever, sa dam pata aceea de culoare pe care eu o ador, desigur, acompaniate de ploiestencele care ne-au fost alaturi.
A fost un pas care putea fi facut si mai bine, dar asta tine de culise…

Advertisement

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: